Naturlig festmat

fri for allergener,

full av smak!

 

I arbeidet mitt som kostveileder får jeg stadig flere henvendelser fra personer som ønsker seg god mat uten gluten, melk og egg.

 

Til helgens høsttakkefest laget jeg noen enkle retter med fokus på at alt skulle være så økologisk og allergivennlig som mulig.

 

På bildet ser du noen av rettene:

 

Frisk salat med granateple, bønner og avokado

Tunfisksalat med avokadomajones (fri for egg) og selskapserter

Ceviche av brosme med kokosmelk, lime, koriander, rødløk og chili

Bakte rødbeter i skiver med chevre og gresskarkjerner

Gammeldags råkostsalat med eple, gulrot, kål og rosiner

Carpaccio av hval med pepperrotkrem av havrebase

Andeleverpate av økologisk and

Glutenfritt knekkebrød og steinalderbrød

I tillegg var det bakt kveite med olivenolje og villris med sopp.

 

Ønsker du tips til god, sunn og allergivennlig mat?

Ta kontakt for personlig tilrettelegging og veiledning.

 

🙂

 

 

Share This