Tusen takk til deg!

Året som nå går mot slutten har vært svært innholdsrikt for meg og mine.

Foredraget «Mat for hjernen» ble et populært innslag i flere bedrifter, matkurs for både store og små har vært avholdt, og mange private kostveiledningstimer har gitt meg enda mer innsikt i hvilke utfordringer mine medmennesker har.

På slutten av året ble endelig boken Glutenfrie Godsaker ferdig, og i første omgang kom 50 bøker fra trykkeriet. De er nå borte, så på nyåret kommer et nytt opplag, dobbelt så stort.

De daglige treningstimene, både med Tai Chi & Qigong, fallforebyggende trening for seniorer og karate for alle, gir meg enorm glede i tillegg til å tvinge meg utenfor komfortsonen. Jeg lærer noe av alle jeg møter, ikke bare av mine instruktører og mestere, men i høyeste grad av mine elever. Både hun på 7 år og han på 92.

Jeg har vært heldig og reist mye, både på grunn av kurs i Tai Chi, treningssamlinger og private begivenheter, og det ser ut til at 2018 også vil by på mye reisevirksomhet.

De siste dagene av 2017 og de første av 2018 vil jeg tilbringe sammen med min kjære og gode venner, på en av mine favorittsteder her i verden, Las Palmas. Bildet ble tatt der i mai.

Jeg vil få takke alle mine kunder, klienter, kollegaer, treningsvenner, elever, instruktører, venner og gode hjelpere for alt dere har gitt meg av opplevelser og utfordringer i 2017.

Håper vi sees i det nye året:-)

Alle gode ønsker til dere alle for 2018!

Svanhild

Share This