Frisk smak og masse antioksidanter!

Nydelig tilbehør til vilt og postei!

ca 2 kg rips og rognebær, blandet
500 g Sukrin
24 plater gelatin
ca 1 liter vann

Finn frem 6 små glass med lokk, ta av lokkene og legg glass og lokk hver for seg på en stekeplate i ovnen.
Sett stekeovnen på 100 grader.
Bruk en dampsafter. Skyll bærene, men behold stilker.
Legg bærene i dampsafteren, legg på lokk og sett den over en kjele med vann.
Damp på sterk varme i ca en time, hell saften over i en kjele.
Kok opp saften og rør inn sukrin. Skru av varmen.
Bløtlegg gelatinplatene og løs dem opp i den varme saften.
Hell på rene, varme glass.

Denne geleen holder seg ikke like lenge som gele med sukker,
men til gjengjeld kan du spise den opp mye fortere med god samvittighet!

Næringsinnhold:
100 g gir 49 kcal
Protein  2,7 g
Fett 0,9 g
Karbohydrat 5,4 g
Vitamin C 22 mg

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.