Sunt og godt og masse smak!
Rimelig middagsmat!
400 gram Seifilet
1 løk
1 bit fersk ingefær, ca 4 cm
1 rød chili
1 ts malt ingefær
1 ts malt muskatnøtt
1 ts malt hvit pepper eller grovkvernet
1/2 ts salt
2 egg
2 dl sesamfrø
2 ss kaldpresset rapsolje til steking
4 dl revet hodekål
2 gulrøtter
1 eple
1/4 blomkål
saften av 1/2 sitron
1/2 dl kaldpresset rapsolje
2 avokado
Tin seifileten hvis den er frosset. Skjær den i biter og legg bitene i en foodprocessor.
Hakk løken og chilien, riv ingefæren og ha i foodprocessoren sammen med krydder, salt og egg.
Kjør til massen er finhakket, form fiskekaker og vend i sesamfrø.
Stek på middels varme til de er gyldne.
Riv gulrot og eple, skjær blomkål i små buketter og bland med kålen.
Lag dressing av sitronsaft og olje og hell over.
Server med oppskåret avokado og sursøt chilisaus.
Næringsinnhold:
100 g gir 170 Kcal
Protein 8,3 g
Fett 12,9 g, hvorav umettet 10,9 g
Karbohydrat 4,6 g
Kostfiber 2,3 g
Selen 11,6 μg
Fosfor 169 mg
Vitamin A, RAE 74,2
Vitamin E, a-TE 2,3
Vitamin C 19 mg