Sunt og godt og masse smak!

Rimelig middagsmat!

400 gram Seifilet
1 løk
1 bit fersk ingefær, ca 4 cm
1 rød chili
1 ts malt ingefær
1 ts malt muskatnøtt
1 ts malt hvit pepper eller grovkvernet
1/2 ts salt
2 egg
2 dl sesamfrø
2 ss kaldpresset rapsolje til steking

4 dl revet hodekål
2 gulrøtter
1 eple
1/4 blomkål
saften av 1/2 sitron
1/2 dl kaldpresset rapsolje

2 avokado

Tin seifileten hvis den er frosset. Skjær den i biter og legg bitene i en foodprocessor.
Hakk løken og chilien, riv ingefæren og ha i foodprocessoren sammen med krydder, salt og egg.
Kjør til massen er finhakket, form fiskekaker og vend i sesamfrø.
Stek på middels varme til de er gyldne.

Riv gulrot og eple, skjær blomkål i små buketter og bland med kålen.

Lag dressing av sitronsaft og olje og hell over.
Server med oppskåret avokado og sursøt chilisaus.

Næringsinnhold:

100 g gir 170 Kcal
Protein   8,3 g
Fett  12,9 g, hvorav umettet 10,9 g
Karbohydrat  4,6 g
Kostfiber 2,3 g
Selen   11,6 μg
Fosfor  169 mg
Vitamin A, RAE  74,2
Vitamin E, a-TE  2,3
Vitamin C  19 mg

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.