Personvernerklæring for Spis Nyt Lev

Spisnytlev.no respekterer personvernet til alle som besøker vår hjemmeside.

Denne personvernerklæringen gir en oversikt over hvilke opplysninger som samles inn og hvordan informasjonen blir behandlet.

Personvern for besøk på hjemmesiden og om informasjonskapsler, se eget område lengre nede.


Kategorier av personopplysninger som lagres ved kjøp i nettbutikk:

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder: Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Behandlingsansvarlig

Svanhild Sunde er behandlingsansvarlig for behandling av dine personopplysninger.

Deling av opplysninger med tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til tredjeparter, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt i forbindelse med avtale om leveranse og fakturering.

Behandlingsgrunnlag

Informasjon om fakturering benyttes for å oppfylle krav i bokføringsloven. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 ©.

Formålet med behandlingen

Vi benytter opplysningene for å kunne sende deg faktura og ta direkte kontakt dersom noe med leveransen skulle vise seg å være feil.

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare, vil i henhold til lovens krav lagres i inntil 5 år.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved signering av konfidensialitetsavtaler.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personvernforordningen. Du vil i den forbindelse kunne kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om registrerte opplysninger, retting eller sletting, kan sendes skriftlig til:

KOSTVEILEDER SVANHILD SUNDE

Kalvskinnsgata 6,

7012 Trondheim

Epost: svanhild@gripdagen.no

 

Opplysninger du selv gir til oss.

Når du fyller ut og sender et skjema på nettsidene, lagres opplysningene du gir elektronisk. Dette skal gi oss muligheten til å sikre at du mottar informasjonen du spør etter.


For besøk på nettsidene gjelder følgende:

Informasjonskapsler.

Informasjonskapsler (cookies) er en standard teknologi som stort sett alle nettsider bruker i dag. Cookies er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside og skal i de fleste tilfellene gi deg en bedre bruksopplevelse.

NB! Ved å bruke www.spisnytlev.no samtykker du at det benyttes cookies (informasjonskapsler) i din nettleser.

Dette er en liste over hvilke typer informasjonskapsler som brukes på nettstedet www.spisnytlev.no, og hvordan opplysningene behandles.

Session cookies (midlertidige informasjonskapsler)

Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon midlertidig gjennom én økt. Nettsteder har ikke noe minne. Midlertidige informasjonskapsler gjør det mulig å følge med på hvordan brukere navigerer rundt på nettstedet, slik at de ikke blir spurt om å oppgi samme informasjon flere ganger, f.eks. ved pålogging.

Midlertidige informasjonskapsler slettes når du lukker nettleseren.

Form cookies (Skjemaverdi-informasjonskapsler)

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon midlertidig til brukeren har fylt ut skjemaet. De lagrede dataene brukes kun til å legge inn informasjonen i skjemaet på nytt dersom brukeren ikke består SPAM-sjekken eller ikke har fylt ut nødvendige felter i skjemaet.

Persistent cookies (Faste informasjonskapsler)

Faste informasjonskapsler slettes ikke etter endt nettlesersesjon og tillater at nettstedet gjenkjenner din datamaskin. Faste informasjonskapsler kan typisk inneholde informasjon om autentisering, språkinnstillinger og menypreferanser. Disse informasjonskapselene kan slettes manuelt i nettleseren under innstillingene for personvern.

Google Analytics

Informasjonskapsler fra Google Analytics samler en god del informasjon om bruksmønsteret, blant annet informasjon om hvilket nettsted brukeren klikker seg inn fra, hvilke søkeord brukeren har benyttet til å finne frem til siden, hvordan besøkende bruker nettstedet, antall ganger brukeren har besøkt nettstedet og hvor lenge brukeren surfer på nettstedet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjon brukes til nettstatistikk. Siste delen av IP adressen fjernes iht. norsk lov.
https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Hvis du generelt sett ikke ønsker å bli sporet av Google Analytics, kan du laste ned en utvidelse for nettleseren din på https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Preference cookies (Preferanse-informasjonskapsler)

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon som f.eks. språk, nettleser- eller skriftstørrelse. Innstillingene lagres permanent slik at brukeren ikke må sette disse innstillingene på nytt ved neste besøk.

BRUK OG UTVEKSLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Spis Nyt Lev bruker, utleverer eller utveksler ikke personopplysninger om besøkende på webområdet på annen måte enn det som er beskrevet her. Med unntak av den anonymiserte informasjonen vi sender videre til Google Analytics vil dine opplysninger ikke under noen omstendigheter bli utlevert til andre organisasjoner, personer eller virksomheter.

 

Share This