Jeg skriver dette på selveste solsnu-dagen, 21. desember., og gleder meg allerede til lysere dager.

For meg er lyset viktig, jeg føler på kroppen hvordan det påvirker energinivået mitt, og jeg kjenner mange som har det likedan. Så jeg feirer dagen i dag, fyrer i peisen og koser meg med et glass med noe godt i.

Tiden vi er inne i er vanskelig for mange, enten fordi en ikke har mulighet til å lage den jula man ønsker på grunn av økonomi, eller fordi årstida er full av dårlige minner.

Jeg sender varme tanker til alle som synes dagene er spesielt tunge nå.

Selv er jeg heldig, med tak over hodet, ved nok til å holde varmen selv om strømprisene eksploderer, en snill kjæreste, gode venner og familie som jeg kan tilbringe disse høytidsdagene sammen med.

I år som flere ganger før, vil jeg også tilbringe noe av feiringen med min utvidete familie på Gran Canaria. Lyset og varmen er medisin for kroppen min, og samværet med gode venner gir energi som varer langt ut i neste år.

Jeg takker alle som jeg har møtt på min vei i 2022 for året som har gått og sender gode ønsker for et nytt år fylt av takknemlighet og omtanke.

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.