m/avokadopurè

og wokede grønnsaker

Sprøtt, lettvint og veldig godt!

500 g torsk (eller annen fiskefilet du liker)
1 avokado
3 ss kesam
1 lime
5 ss sesamfrø
1 liten løk
1 rød chili
2 gulrøtter
1 brokkoli
rapsolje til woking
2 ss østerssaus

Mos avokadoen med kesam og saften av lime.
Vend fiskefiletene i sesamfrø og bak dem i ovnen i 5 min på 225 grader.(hvis de er frosset trenger de lenger tid på svakere varme, 15-20 min på 180 grader)
Hakk chilien fint, løken og de andre grønnsakene i middels store biter. Wok raskt i rapsolje på sterk varme og ha i østersaus til slutt.

Næringsinnhold:

100 g gir 102 Kcal
Protein  9 g
Fett  5,6 g
Hvorav umettet 4 g
Karbohydrater  2,9 g
Kostfiber  2 g
Kalsium  80 mg
Vitamin C  20 mg

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.