m/avokadopurè
og wokede grønnsaker
Sprøtt, lettvint og veldig godt!
500 g torsk (eller annen fiskefilet du liker)
1 avokado
3 ss kesam
1 lime
5 ss sesamfrø
1 liten løk
1 rød chili
2 gulrøtter
1 brokkoli
rapsolje til woking
2 ss østerssaus
Mos avokadoen med kesam og saften av lime.
Vend fiskefiletene i sesamfrø og bak dem i ovnen i 5 min på 225 grader.(hvis de er frosset trenger de lenger tid på svakere varme, 15-20 min på 180 grader)
Hakk chilien fint, løken og de andre grønnsakene i middels store biter. Wok raskt i rapsolje på sterk varme og ha i østersaus til slutt.
Næringsinnhold:
100 g gir 102 Kcal
Protein 9 g
Fett 5,6 g
Hvorav umettet 4 g
Karbohydrater 2,9 g
Kostfiber 2 g
Kalsium 80 mg
Vitamin C 20 mg