Sprøtt og godt!
Fulle av fiber, vitaminer og mineraler!
500 g økologiske havregryn
2 ss sukrin
230 g smør
1/2 l havremelk (el lettmelk/soyamelk)
250 g fin sammalt spelt/havre el hvetemel
3 ts bakepulver
Smelt smør på svak varme, rør inn Sukrin og havremelk og hell voer havregrynene.
La stå og svelle i minst 30 min, gjerne til neste dag.
Bland bakepulveret med melet og elt det godt inn i røren.
Kjevle tnt ut og stikk ut med et kjøkkenglass, legg på stekeplate med bakepapir og stek på 200 grader i 12-14 min.
Næringsinnhold:
100 g gir 315 Kcal
Protein 7,3 g
Fett 16,2 g
Karbohydrat 32,3 g
Kostfiber 5,6 g
Kalsium 60 mg
Jern 2 mg
Magnesium 64 mg
Vitamin A, RAE 185