Mango-karamellpudding

Lag – Spis – Nyt!

2 egg
2 eggeplommer
1 vaniljestang
3 dl kremfløte (eller fet kokosmelk)
1 rød chili
2 dl rårørsukker
2 mango
saften av 1/2 sitron

Pisk egg og eggeplommer med fløten, ha i vaniljestangen og varm opp til kokepunktet på svak varme. Ta ut vaniljestangen.

Mos 1 stk mango (med en stavmikser, foodprocessor eller med en gaffel), fjern frøene fra chilien, hakk den fint og ha mango og chilien i den varme eggeblandingen.

Smelt sukkeret på middels varme og glaser 6 små porsjonsformer.

Fyll formene halvfulle med egge/mangoblanding og stek i vannbad nederst i ovnen i 30 min på 180 grader.

Avkjøl. Mos den andre mangoen fint og ha i sitronsaft. Legg mosen som et lokk over hver form.

Server med granateple eller bringebær.

Næringsinnhold:

100 g gir 196 Kcal
Protein  2,9 g
Fett  12 g
Karbohydrat  18,7 g
Vitamin A, RAE  238
Vitamin C  23 mg

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.