Lunsj, middag eller pålegg!
Protein, gode fettsyrer og vitamin E!
3 bokser tunfisk i vann
4 stilker stangselleri
1 dl kesam
3 dl majones
1 ss tomatpure
pepper
4 hardkokte egg
ruccolasalat
soltørket tomat
Tøm vannet av tunfisken og ha det i en skål sammen hakket stangselleri.
Bland kesam, majones og tomatpure i en annen skål og hell det over tunfisken.
Rør sammen og kvern litt pepper over. Chili er også godt i, det samme er hvitløk, prøv deg frem.
Denne tunfisksalaten kan oppbevares i en plastboks i kjøleskapet i 1-2 uker og brukes som pålegg eller tilbehør.
Den kan også serveres som på bildet, med ruccolasalat, hardkokte egg og soltørket tomat.
Næringsinnhold:
100 g gir 227 Kcal
Protein 10,4 g
Fett 20 g
Hvorav umettet 14,8 g
Karbohydrater 1,4 g
Jern 1,4 mg
Vitamin A, RAE 81
Vitamin E, a-TE 3,2