Lunsj, middag eller pålegg!

Protein, gode fettsyrer og vitamin E!

3 bokser tunfisk i vann
4 stilker stangselleri
1 dl kesam
3 dl majones
1 ss tomatpure
pepper
4 hardkokte egg
ruccolasalat
soltørket tomat
Tøm vannet av tunfisken og ha det i en skål sammen hakket stangselleri.
Bland kesam, majones og tomatpure i en annen skål og hell det over tunfisken.
Rør sammen og kvern litt pepper over. Chili er også godt i, det samme er hvitløk, prøv deg frem.
Denne tunfisksalaten kan oppbevares i en plastboks i kjøleskapet i 1-2 uker og brukes som pålegg eller tilbehør.
Den kan også serveres som på bildet, med ruccolasalat, hardkokte egg og soltørket tomat.

Næringsinnhold:

100 g gir 227 Kcal
Protein  10,4 g
Fett 20 g
Hvorav umettet  14,8 g
Karbohydrater  1,4 g
Jern  1,4 mg
Vitamin A, RAE  81
Vitamin E, a-TE  3,2

Kontakt meg
close slider

Heisann.

Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
eller fyll ut og send skjemaet under.