Som egen rett eller tilbehør!

Full av mineraler,proteiner og fytoøstrogener!

2.5 dl tørkede grønne linser
dl jomfru olivenolje
1 glass eller 1 pose soltørkede tomater
2 ss pesto
200 gram fetaost
grovmalt svart pepper
basilikum til pynt

Ha linsene i en kjele, hell på 1 l vann, kok opp og la koke i 10 min.
Sil av av vannet, rør inn olivenolje og pesto.
Hakk soltørrede tomater i strimler og fetaosten i terninger, bland i linsene.
Kvern pepper over og pynt med basilikum

Næringsinnhold pr 100 gram:

250 Kcal
Protein  10,6 g
Fett  17,8 g
Hvorav umettet  11 g
Karbohydrater  10,4 g
Kostfiber  4 g
Jern  1,8 mg
Fosfor  199 mg
Kalium  488 mg
Vitamin E  alfa-TE  2,6

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.