Med spinat og frisk tomatsaus!

Smakfulle vitaminer og proteiner!

500 g torskefilet
1 squash
1 pk fersk spinat
1 boks økologisk hermetisk tomat
2 ss jomfru olivenolje
sitron

Legg torsken i en ildfast form og bak i ovnen på 100 g i 20 min
Legg spinat i et dørslag, kok opp vann (minst 1 l) i vannkokeren og hell over spinaten. La spinaten renne av seg, rør inn olivenolje og sitronsaft.
Skjær squash i skiver og stek i litt olivenolje på middels varme.
Varm tomat i mikroovn eller i en kjele, ikke kok.
Legg opp som på bilde, med spinat først, så tomat, squash og fisken oppå.

Næringsinnhold:

100 g gir 81 Kcal
Protein  8.2 g
Fett  4,7 g
Karbohydrat  1 g
Vitamin A, RAE  60
Vitamin E, a-TE  1,7
Folat 40 mg

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.