Med spinat og frisk tomatsaus!
Smakfulle vitaminer og proteiner!
500 g torskefilet
1 squash
1 pk fersk spinat
1 boks økologisk hermetisk tomat
2 ss jomfru olivenolje
sitron
Legg torsken i en ildfast form og bak i ovnen på 100 g i 20 min
Legg spinat i et dørslag, kok opp vann (minst 1 l) i vannkokeren og hell over spinaten. La spinaten renne av seg, rør inn olivenolje og sitronsaft.
Skjær squash i skiver og stek i litt olivenolje på middels varme.
Varm tomat i mikroovn eller i en kjele, ikke kok.
Legg opp som på bilde, med spinat først, så tomat, squash og fisken oppå.
Næringsinnhold:
100 g gir 81 Kcal
Protein 8.2 g
Fett 4,7 g
Karbohydrat 1 g
Vitamin A, RAE 60
Vitamin E, a-TE 1,7
Folat 40 mg