Kjøtt, nøtter, frukt og grønnsaker i skjønn forening!

Lite karbohydrater, mye protein, gode fettsyrer og mineraler!

1 pk Ruccolasalat

1/2 oransje paprika

1 pære

2 avokado

150 g roastbiff, and eller kylling (bruk rester!)

50 g valnøtter

1 rød chili

saften av 1/2 sitron

2 ss jomfru olivenolje

Litt Crema de Balsamico eller balsamicoeddik

Skyll ruccolaen, skjær grønnsakene og frukten i passe store biter og kjøttet i løvtynne skiver.  Press sitron over avokadoen. Fjern frøene fra chilien og hakk den fint. Strø over sammen med olje og eddik. Litt nymalt pepper til slutt gjør susen.

Næringsinnhold pr 100 g:

161 Kcal

Protein 7,1 g

Fett 13,1 g

Karbohydrat 2,6 g

Kostfiber 2,7 g

Jern 1 mg

Magnesium 26,8 mg

Sink 1,5 mg

Vitamin C 24 mg

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.