Kjøtt, nøtter, frukt og grønnsaker i skjønn forening!
Lite karbohydrater, mye protein, gode fettsyrer og mineraler!
1 pk Ruccolasalat
1/2 oransje paprika
1 pære
2 avokado
150 g roastbiff, and eller kylling (bruk rester!)
50 g valnøtter
1 rød chili
saften av 1/2 sitron
2 ss jomfru olivenolje
Litt Crema de Balsamico eller balsamicoeddik
Skyll ruccolaen, skjær grønnsakene og frukten i passe store biter og kjøttet i løvtynne skiver. Press sitron over avokadoen. Fjern frøene fra chilien og hakk den fint. Strø over sammen med olje og eddik. Litt nymalt pepper til slutt gjør susen.
Næringsinnhold pr 100 g:
161 Kcal
Protein 7,1 g
Fett 13,1 g
Karbohydrat 2,6 g
Kostfiber 2,7 g
Jern 1 mg
Magnesium 26,8 mg
Sink 1,5 mg
Vitamin C 24 mg