Nydelig jordbæris full av vitamin A og C !
Deilig i sommervarmen eller som dessert til fest!
Lages i foodprocessor:
400 g dypfryste, usukrede jordbær (eller annen type bær)
1 ss sukrin eller stevia (eventuelt 1 dl melis)
2,5 dl fløte (Du kan bytte noe av fløten med kesam og få et lettere alternativ)
Legg de dypfryste bærene i beholderen, tilsett søtning og kjør noen sekunder til det er grovhakket.
Hell i fløten og kjør på høy hastighet til alt er blandet, men ikke lenger enn ca 30-40 sekunder.
Serveres umiddelbart! Pynt gjerne med friske bær!
God fornøyelse!
Næringsinnhold: (forutsetter bruk av sukrin eller stevia og kremfløte)
100 g gir 160 Kcal
Protein 1,1 g
Fett 14,7 g
Karbohydrat 5,1 g
Vitamin A, RAE 197
Folat 31,2 μg
Vitamin C 42,5 g