Nydelig jordbæris full av vitamin A og C !

Deilig i sommervarmen eller som dessert til fest!

Lages i foodprocessor:

400 g dypfryste, usukrede jordbær (eller annen type bær)

1 ss sukrin eller stevia   (eventuelt 1 dl melis)

2,5 dl fløte  (Du kan bytte noe av fløten med kesam og få et lettere alternativ)

Legg de dypfryste bærene i beholderen, tilsett søtning og kjør noen sekunder til det er grovhakket.

Hell i fløten og kjør på høy hastighet til alt er blandet, men ikke lenger enn ca 30-40 sekunder.

Serveres umiddelbart! Pynt gjerne med friske bær!

God fornøyelse!

Næringsinnhold: (forutsetter bruk av sukrin eller stevia og kremfløte)

100 g gir 160 Kcal

Protein 1,1 g

Fett 14,7 g

Karbohydrat 5,1 g

Vitamin A, RAE 197

Folat 31,2 μg

Vitamin C 42,5 g

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.