Mye protein og mineraler, lite fett og karbohydrat!

Som tapas, til pasta, pizza eller i salaten!

500 g karbonadedeig

1 boks hermetisk tomat

1 egg

1 middels løk

3 fedd hvitløk

1 rød chili

1 ts kanel

1 ts paprikapulver

1/2  ts chilipulver

1/2 ts urtesalt

Sil av tomatene, hakk løk, hvitløk og chili grovt og ha alt i foodprocessor sammen med resten av ingrediensene. Kjør på full effekt til alt er blandet.

Form små kjøttboller ved hjelp av en teskje og sett på smurt stekebrett. (eller med bakepapir)

Stek på 225 grader eller varmluft grill i 5-10 min, avhengig av størrelsen. De skal være brune utenpå, men ikke tørre inni.

Server gjerne med tzatsiki, alioli eller frisk tomatsaus, eller gjør som Lady og Landstrykeren…

Næringsinnhold: 100 g gir 80 Kcal

Protein: 12 g

Fett: 2,4 g

Karbohydrat: 2,3 g

Jern 1,4 mg

Sink 2,7 mg

Vitamin C 13 mg

Kontakt meg
close slider

Heisann.

Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
eller fyll ut og send skjemaet under.