Protein, fiber og antioksidanter!

– Og så godt som det smaker!

5 dl kefir

2 egg

2 dl spelt

2 dl havregryn

1 liten ts natron

1 ts kardemomme

5 dl blåbær

2 ss sukrin eller splenda

Visp egg og kefir med natron, rør inn spelt, kardemomme og havregryn.

La det svelle i minst 20 min.

Kok opp blåbær, ta av varmen og rør inn søtning. Sett til kjøling.

Stek vaflene på middels varme. Du kan også steke sveler av denne røra.

Server vaflene med de rørte blåbærene og litt kesam.

Næringsinnhold pr 100 g:

Kcal 121

Protein 5,2 g

Fett 3,8 g

Karbohydrat 15,3 g

Kostfiber 2,5 g

Vitamin E alfa-TE 1,3

Vitamin C 3,2 mg

Folat 25 μg

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.