Sjokolade for helse og smak!

Vitaminer, mineraler, fiber og gode fettsyrer!

200 g sjokolade, 70% kakao evt. vanlig kokesjokolade

150 g kokosfett eller smør

1/2 dl sterk kaffe

100 g tørket aprikos

200 g dadler (uten sten)

100 g valnøtter

100 g kokos

1 ts kanel

1 ts kardemomme

2 egg

Smelt sjokoladen og fettet i kaffen i en kjele på svak varme. Ta kjelen av platen.

Pisk eggene med krydderet og ha i sjokoladeblandingen.

Hakk nøtter og tørket frukt og rør inn sammen med kokosmassen.

Ha bakepapir i en brødform og hell massen i formen. Glatt ut med en slikkepott.

Sett kjølig over natten og skjær i skiver. Holder seg lenge i kjøleskap.

Næringsinnhold pr 100 g:

463 Kcal

Protein  6,8g

Fett  37,8 g

Karbohydrat 22 g

Kostfiber 6,5 g

Kalsium  52 mg

Magnesium  66 mg

Vitamin A, RAE  244

Vitamin D  2,0 μg

Vitamin E, a-TE  2,2

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.