Sjokolade for helse og smak!
Vitaminer, mineraler, fiber og gode fettsyrer!
200 g sjokolade, 70% kakao evt. vanlig kokesjokolade
150 g kokosfett eller smør
1/2 dl sterk kaffe
100 g tørket aprikos
200 g dadler (uten sten)
100 g valnøtter
100 g kokos
1 ts kanel
1 ts kardemomme
2 egg
Smelt sjokoladen og fettet i kaffen i en kjele på svak varme. Ta kjelen av platen.
Pisk eggene med krydderet og ha i sjokoladeblandingen.
Hakk nøtter og tørket frukt og rør inn sammen med kokosmassen.
Ha bakepapir i en brødform og hell massen i formen. Glatt ut med en slikkepott.
Sett kjølig over natten og skjær i skiver. Holder seg lenge i kjøleskap.
Næringsinnhold pr 100 g:
463 Kcal
Protein 6,8g
Fett 37,8 g
Karbohydrat 22 g
Kostfiber 6,5 g
Kalsium 52 mg
Magnesium 66 mg
Vitamin A, RAE 244
Vitamin D 2,0 μg
Vitamin E, a-TE 2,2