Kjempegodt lavkarbo-alternativ til taco!
Proteiner, vitamin B og E!
4 kyllingfileter
1 dl rapsolje
4 fedd hvitløk
1 rød og 1 grønn chili
1 ts spisskummen
1 ts malt paprika
100 gram revet ost
1 boks hermetiske tomater, hakkede
4 avokado
1 lime
salatblader
Sett stekeovnen på 200 grader.
Finhakk hvitløk og chili og ha det i oljen sammen med spisskummen og paprika.
Vend de renskårne kyllingfiletene i blandingen, sørg for at alle deler av kyllingen er dekket.
L a gjerne kyllingen ligge i marinaden noen minutter, eller natten over.
Stek kyllingfiletene hurtig på hver side, legg så over i et ildfast fat, hell over tomat og strø på ost.
Stek kyllingen i ovnen i 30 min.
Mos 2 av avokadoene med saften av limen, hakk de andre 2 i store biter og rør inn.
Server kyllingen med salat og avokadomos, og gjerne litt rømme.
Næringsinnhold:
100 g gir 181,4 Kcal
Protein 10,1 g
Fett 15 g
Karbohydrat 1,2 g
Vitamin E, a-TE 2,3
Niacin, NE 6,7
Vitamin B6 0,4 mg