Lettlaget og sunn snaddermat!

Proteiner og Vitamin A, B og C!

4 kyllingbryst, totalt ca 500 gram
1 boks Creme Fraiche
1 pk Gorgonzola el Norzola, 150 g
2 ss smør
1 purreløk
1 blomkål
1/2 brokkoli
1,5 dl valnøtter

Skjær kyllingen i strimler, brunes i smør. (ha gjerne på litt grovmalt pepper)
Ha creme fraiche og ost i en kasserolle og varm opp på svak varme under omrøring.
Skjær blomkål og brokkoli i buketter, ha de i en kasserolle, hell kokende vann over,
kok såvidt opp, hell så av vannet.
Hakk purreløk og valnøtter.
Rør ostesausen inn i kyllingen, ha hakket purre og valnøtter over, server med blomkål og brokkoli.

Næringsinnhold:
100 g gir 175,7 Kcal
Protein  10,2 g
Fett  14,4 g
Karbohydrat  1,3 g
Kostfiber  1,1 g
Kalsium  465 mg
Vitamin A, RAE  153
Niacin, NE  6,2
Folat  34 ug
Vitamin C  23 mg

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.