– med mørk sjokolade

og en dråpe Cognac!

Lite sukker, mye smak!

Nytelse med fiber og antioksidanter!

3 egg, skilt i hviter og plommer
50 g sukrinmelis
3 dl kremfløte eller fet kokosmelk
2 store ss yaconsirup eller agavesirup
200 g Odense 70% mørk sjokolade
2 ss cognac, mørk rom eller likør
1 ts kanel

Pisk eggeplommer til eggedosis med sukrinmelis
Smelt sjokoladen på svak varme i brennevinet, rør inn kanel eller chili.
Stivpisk eggehviter og fløte hver for seg.
Avkjøl sjokolademassen litt og rør den forsiktig inn i eggedosisen.
Vend inn piskede eggehviter og stivpisket fløte.
Ha i porsjonsformer og sett kjølig noen timer.
Server med bær og krem.

Næringsinnhold:
100 g gir
Kcal 308
Protein  5,6 g
Fett  23 g
Karbohydrater  18,4 g
Kostfiber  2,1 g
Jern  1,6 mg
Kalium  155 mg
Sink 0,8 mg
Vitamin A, RAE  247
Vitamin E, a-TE  1,5

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.