med aprikosmarsipan,
et snev av appelsinlikør
og mye sjokolade!
Fri for utidige kaloriangivelser:-)
Nyt påsken med hjemmelaget marsipan dekket av mørk sjokolade.
Aprikos og en dæsj Cointreau gir herlig frisk og saftig smak!
Til 30 små egg:
200 g mandler (skåldet eller ei, du bestemmer)
75 g kokos-sukker eller Tagatesse
15 aprikoser, tørkede
1 eggeplomme
½ ts gurkemeie (kan sløyfes, men gir ekstra gul farge)
2 ss Cointreau, annen appelsinlikør, eller appelsinjuice
200 g mørk sjokolade, min. 70 % kakao
Litt kokosolje til forming av eggene
Mal mandler på kvern eller i kjøkkenmaskin.
Bland med søtning, gurkemeie og finhakkede aprikoser.
Rør inn eggeplomme og appelsinlikør.
Kna godt.
Smelt sjokolade i vannbad.
Gni hendene med litt kokosolje og form små egg som dyppes i sjokolade og settes kaldt.
Nyt!