Søte fristelser

uten mel,smør og egg,

med generøse biter av sjokolade.

Perfekte til en god

kopp kaffe eller te!

Disse søte, sprø cookiesene har jeg laget med Cocosa i stedet for smør, samt kokosmel og kokossukker.

I og med at de inneholder både lønnesirup og kokossukker blir de ganske søte,

men du kan gjerne sløyfe kokossukker og bruke bare lønnesirup.
Til 20-25 stk
100 g Cocosa eller annet merke med kaldpresset kokosolje
4 ss mørk lønnesirup
2 ss kokossukker/palmesukker (kan sløyfes)
2 ss kokosmel
1 ts bakepulver
1 ts kanel
1 ts vaniljepulver
1 ts salt
50 g kokosmasse
50 g havre
50-100 g mørk sjokolade

Sett stekeovnen på 200 grader
Bland kokosmel med bakepulver og krydder. Rør kokosoljen med sirup og eventuelt sukker, bland i resten av råvarene.
Form små topper som du setter på stekeplaten med god avstand. De flyter utover.
Stek i 10 minutter til de begynner å få farge i kantene.
Avkjøl på rist, gjerne på papir.
Oppbevares på boks, lang holdbarhet, men blir fort spist opp.

Ingen utidig kaloriangivelse på denne…

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.