Lettvint, lavkarbo – og veldig godt!
Rimelig og sunt for stor og liten!
For 2 personer:
1 pk kyllingkjøttdeig (300 g)
2 fedd hvitløk
1 rød chili
s skiver rødløk
8 skiver jarlsbergost
2 miniplomme eller cherrytomater
1/2 beger ruccolasalat
2 ss majones (eller kesam, rømme el)
Pepper
Hakk løk og chili fint og ha det i kjøttdeigen. Form kaker med hendene og klapp de flate på en fjøl.
Varm en panne (sterk varme) og legg burgerne i, snu etter ca 30 sekunder, legg på ost, skru ned varmen og sett på lokk.
Lag en seng av salat med majones eller kesam på, du kan også legge salaten på skiver av grovt brød.
Når osten er smeltet legger du burgerne over salaten, kverner litt pepper over og legger på rødløk og tomat.
Næringsinnhold:
100 g gir 180 Kcal
Protein 14,8 g
Fett 11,7 g
Karbohydrat 3 g
Kalsium 100 mg
Vitamin A, RAE 84
Vitamin E, a-TE 1,5
Niacin, NE 7,2
Vitamin c 11,4 mg