Gresk yoghurt med sesongens bær,

frukt og nøtter!

– og selvsagt urter på toppen!

Antioksidantbombe

– som også kan spises til kvelds:-)

Pr person:
3 dl gresk/tyrkisk yoghurt
1/2 eple
5 jordbær
1/2 dl blåbær
5 valnøtter
10 mandler
2 fiken
Frisk mynte eller sitronmelisse

Ha yoghurt i en bolle.
Skjær eplet og jordbær i små biter og legg de over
sammen med hele blåbær.
Hakk nøttene grovt, skjær fiken i små skiver og ha over.
Pynt med mynte.
Spises langsomt slik at du kan nyte alle smakene!

Næringsinnhold:
100 g gir Kcal 143
Protein  3,7 g
Fett  9,3 g
Karbohydrater  10,1 g
Kostfiber  2,4 g
Kalsium  92 mg
Kalium  220 mg
Vitamin A, RAE  55
Vitamin E, a-TE  0,8
Vitamin C  15 mg

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.