Gresk yoghurt med sesongens bær,
frukt og nøtter!
– og selvsagt urter på toppen!
Antioksidantbombe
– som også kan spises til kvelds:-)
Pr person:
3 dl gresk/tyrkisk yoghurt
1/2 eple
5 jordbær
1/2 dl blåbær
5 valnøtter
10 mandler
2 fiken
Frisk mynte eller sitronmelisse
Ha yoghurt i en bolle.
Skjær eplet og jordbær i små biter og legg de over
sammen med hele blåbær.
Hakk nøttene grovt, skjær fiken i små skiver og ha over.
Pynt med mynte.
Spises langsomt slik at du kan nyte alle smakene!
Næringsinnhold:
100 g gir Kcal 143
Protein 3,7 g
Fett 9,3 g
Karbohydrater 10,1 g
Kostfiber 2,4 g
Kalsium 92 mg
Kalium 220 mg
Vitamin A, RAE 55
Vitamin E, a-TE 0,8
Vitamin C 15 mg