med fargerik vri!

 

Grønn chili, stangselleri

og Selbu Blå

Proteiner, gode fettsyrer

og mye smak!

4 små nypoteter, ca 200 gram
1 liten rødløk eller ½ stor
1 grønn chili
2 stilker stangselleri
50 g Selbu Blå, Gorgonzola eller annen ost du liker
3 ss jomfru olivenolje
4 egg

Skjær potetene i små terninger, ca. 1X1 cm.
Finhakk løk, chili og stangselleri.
Bland løk og potet med olivenolje i en liten stekepanne.
Varm opp på middels varme, ha i chili og stek under omrøring til potetene er møre,
ca. 10-15 min. De skal ikke bli brune. Ha i stangselleri og rør godt.
Pisk eggene luftig, riv osten og bland i eggemassen.
Hell eggemassen over grønnsakene i stekepannen, jevn ut massen.
Stek videre med lokk på middels svak varme til omeletten begynner å løfte seg.
Legg en tallerken over og snu omeletten på den.
Nå ligger omeletten med den stekte siden opp.
La den gli over i stekepannen igjen, slik at den blir stekt på andre siden.
Det tar kun 3-4 min.
Server gjerne med en salat ved siden av, eller delt i kakestykker som tapas.

Næringsinnhold:
100 g gir
Kcal 150
Protein 6,8 g
Fet 11,6 g
Karbohydrater 4,3 g
Kalsium 67 mg
Jern 1,1 mg
Kalium 446 mg
Vitamin A, RAE 125
Vitamin E, a-TE 2,8

Spansk omelett 2

Kontakt meg
close slider

Heisann.

Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
eller fyll ut og send skjemaet under.