med grønn dipp!

Gjør du ditt beste for å leve sunt,

men savner potetgull og tortillachips?

Her er et alternativ: rikt på fiber,

vitaminer, omega-3 og deilig smak

– uten transfett og genmodifiserte ingredienser!

En ny type chips basert på søtpotet, spirede linfrø, chiafrø
og frø fra ulike grønnsaker er å få kjøpt nå, sprøe, kjempegode og mye sunnere!
Jeg kjøpte 2 ulike typer hos Life og lagde en deilig grønn dipp med
avokado, yoghurt, olivenolje, hvitløk og gressløk.

Mmmm – Yummy!!

Grønn dipp:
1 stor avokado
½ sitron
1 dl gresk yoghurt
1 dl olivenolje, kaldpresset
2 fedd hvitløk
2 ss hakket gressløk

Mos avokadoen og press saften av sitronen over.
Press hvitløk i og rør sammen resten av ingrediensene, strø litt gressløk på toppen til slutt.

Om du tar 1/3 fra hver pose og legger i en skål, så blir det ca. 100 gram til sammen.
Server som snacks til 2 personer, eller som tilbehør til grillmat.

Næringsinnhold for dipp og chips:
100 g gir
Kcal 357
Protein 3,2 g
Fett 32,4 g
Karbohydrater 14,5 g
Kostfiber 3,1 g
Vitamin E, a-TE 4,4

 

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.