på 1-2-3!

Enkelt, sunt

og veldig godt!

Bruk av sesongens fisk

og grønnsaker

og server med en frisk salat!

Til 2 personer:
400 g filet av hvit fisk
250 g ulike grønnsaker, f.eks gulrot, løk, potet, stangselleri
3 ss rapsolje eller olivenolje
1 dl creme fraiche
50 g revet ost
Salt & pepper

Sett stekeovnen på 200 grader.
Dersom du vil bruke poteter er det lurt å skjære dem i små terninger og koke i 5 min først.
Hakk de andre grønnsakene i ca. 1 cm store biter og fres lett i olje til de bli myke.
Ha i creme fraiche og rør så alt er godt blandet.
Hell grønnsaksblandingen i en ildfast form, legg eventuelt potetbiter over og fordel så fiskestykker over grønnsakene. Dekk fisken med ost og stek på 200 grader i 10 min.

Server med en frisk salat med olivenolje og sitron.

Næringsinnhold:
100 g gir
Kcal 144
Protein 11 g
Fett 10 g
Karbohydrater 2,5 g
Kalsium 64 mg
Sink 0,6 mg
Vitamin A, RAE 109
Vitamin D 0,7 ug
Vitamin E, a-TE 1,5

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.