Lettvint, lavkarbo – og veldig godt!

Rimelig og sunt for stor og liten!

For 2 personer:

1 pk kyllingkjøttdeig (300 g)
2 fedd hvitløk
1 rød chili
s skiver rødløk
8 skiver jarlsbergost
2 miniplomme eller cherrytomater
1/2 beger ruccolasalat
2 ss majones (eller kesam, rømme el)
Pepper

Hakk løk og chili fint og ha det i kjøttdeigen. Form kaker med hendene og klapp de flate på en fjøl.
Varm en panne (sterk varme) og legg burgerne i, snu etter ca 30 sekunder, legg på ost, skru ned varmen og sett på lokk.
Lag en seng av salat med majones eller kesam på, du kan også legge salaten på skiver av grovt brød.
Når osten er smeltet legger du burgerne over salaten, kverner litt pepper over og legger på rødløk og tomat.

Næringsinnhold:

100 g gir 180 Kcal
Protein  14,8 g
Fett  11,7 g
Karbohydrat  3 g
Kalsium  100 mg
Vitamin A, RAE  84
Vitamin E, a-TE  1,5
Niacin, NE  7,2
Vitamin c  11,4 mg

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.