Frisk coleslaw med

eple, purre og solsikkekjerner!

Deilig tilbehør til

grillmat og mye annet!

 

 

Coleslaw er en amerikansk klassiker, ofte brukt som tilbehør til grillmat.
Denne varianten har lavt innhold av karbohydrater, men høyt innhold av vitamin E og nyttige fettsyrer.
Til en middels stor skål:
¼ hodekål
2 stilker stangselleri
½ purre
1 eple
2 dl solsikkekjerner
1 dl creme fraiche
2 ss majones
½ sitron
1 ts Dijonsennep
1 ts kokossukker eller honning

Bland saften av sitronen med sukker og sennep, visp til alt er oppløst.
Rør inn creme fraiche og majones.
Riv kål, eple, selleri og purre, bruk gjerne en kjøkkenmaskin.
Bland alt inn i sausen, vend inn halvparten av solsikkekjernene, resten strør du oppå.

Holder seg en uke i kjøleskap.

Næringsinnhold:
100 g gir
Kcal 193
Protein 4,2 g
Fett 16,5 g
Karbohydrater 6 g
Kostfiber 3,2 g
Jern 1,3 mg
Kalium 299 mg
Vitamin A, RAE 66
Vitamin E, a-TE 5
Folat 46 ug

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.