fetaost og spinat

Proteinrik og smakfull

hurtigmat!

 

 

Omelett er mat i en fei, og det er mange måter
å gjøre den litt mer spennende på.
En av mine favoritter er med fetaost og spinat,
to råvarer som komplimenterer hverandre godt.

Til 2 porsjoner:
4-5 egg (avhengig av størrelse)
½ ts salt
100 g fetaost, den ekte lagd av fåremelk
1/3 pakke frisk spinat, ferdig skylt
Smør og olje til steking
Litt tomat og friske urter/spirer ved siden av

Legg den ferdig skylte spinaten i et dørslag og hell kokende vann over.
Pisk eggene i en bolle med saltet. Del fetaosten i biter.
Ha olje i en panne på middels sterk varme, smelt i smøret og hell i eggene.
Legg på fetaost og spinat, skru ned varmen til middels svak og sett på lokk.
La stå i et par minutter, ta av lokket og se om eggene begynner å stivne.
Brett omeletten i to ved hjelp av stekespade og server.

Næringsinnhold:
100 g gir
Kcal 177
Protein 9,4 g
Fett 15,3 g
Karbohydrater 0,7 g
Jern 1,5 mg
Kalium 184 mg
Vitamin A, RAE 262
Vitamin e, a-TE 3,1

Kontakt meg
close slider

Heisann.

Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
eller fyll ut og send skjemaet under.