med valnøtter

Fargerik og vårlig

vitaminbombe

med friske smaker!

 
Jordbær kan brukes til så mangt,

og her har jeg blandet dem med babyspinat, reddiker og valnøtter.

Toppet med noen dråper Balsamico og olivenolje, blir det et nydelig måltid i seg selv,

eller friskt tilbehør til fisk eller grillmat. 

 

Til 2 porsjoner:
20 jordbær, middels store
1 liten pose babyspinat
1 pose reddiker
1 dl valnøtter
Gjerne litt friske urter, f.eks. mynte
Litt Balsamico-eddik og olivenolje

Skyll babyspinaten dersom det ikke allerede er gjort.
Fordel på tallerken eller i skål, skjær reddiker i skiver og legg over.
Skjær hvert jordbær i 4 og fordel utover.
Topp med valnøtter og friske urter, og litt eddik & olje til slutt.

Nyt!

Næringsinnhold:
100 g gir
Kcal 171
Protein 3,0g
Fett 15,3 g
Karbohydrater 4,6 g
Kostfiber 2,5 g
Kalium 265 mg
Sink 0,6 mg
Vitamin A, RAE 35
Vitamin E, a-TE 1,6
Folat 57 ug
Vitamin C 48 mg

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.