Marinert som i Peru

Enkel mat med masse smak!

400 g torskefilet eller annen hvit fisk
(kveite er nydelig!)
4 lime
1 sitron
1 rød chili
1/2 rødløk
1 dl kokosmelk
Fersk koriander eller persille

Skjær fiskefiletene i terninger, ca 2 cm
Press saften av sitrusfruktene, finhakk chili og rødløk og bland alt med kokosmelken.
Ha fisken i en bolle eller plastboks og hell sausen over, sørg for at sausen dekker all fisken.
Sett kjølig i minst 1 time, gjerne mer, vend eller rør om innimellom.

Server med finhakket koriander eller persille
Salat er godt tilbehør.

Næringsinnhold:

100  g gir 66 Kcal
Protein 8,4 g
Fett  3 g
Karbohydrater  0,9 g
Selen  13 µg
Vitamin C  20 mg

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.