Smakfull og vitaminrik

hurtigmat!

Spinatsuppe lager du med enten fersk eller frosset spinat, eller begge deler.
Det er viktig at den ikke blir varmet opp på høy temperatur flere ganger, da mister den smak og næring.
Her servert med proteinrike havrestykker

 

Til 2 porsjoner:
En pose fersk spinat, ca.200 gram
(eller en pose frosset)
1 løk
2 ss smør
6 dl grønnsakkraft
Saften av en sitron
1 dl creme fraiche

3 hardkokte egg
Litt friske urter

Smelt smør i en kjele, finhakk løken og la den bli myk i smøret.
Hell over saften av en sitron, kok opp og hell så i kraft og creme fraiche.
Kok opp, skru ned varmen og ha i spinaten.
Varm opp til kokepunktet, ta av varmen og kjør til jevn konsistens med en stavmikser.
Varm forsiktig opp igjen og server med hardkokte egg og friske urter.

Næringsinnhold:
100 g gir
Kcal 74
Protein 2,7 g
Fett 6,6 g
Karbohydrater 0,8 g
Jern 0,8 mg
Kalium 108 mg
Vitamin A, RAE 138

Kontakt meg
close slider

Heisann.

Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
eller fyll ut og send skjemaet under.