Lettvint,

sunt og godt!

 

Lag din egen variant med egne favoritter!

I går var jeg en tur innom den nye Mathallen i Trondheim,
og der var det lett å bli inspirert.
Fargerike frukt og grønnsaker, lokale oster og kjøttprodukter, fersk fisk og skalldyr og mye annet godt fra lokale produsenter. På bildet ser du blant annet geitosten Myrull, lagd av upasteurisert geitemelk, elgpølse fra Tydal, reinsdyrpølse, økologisk blomkål og eple, samt en yoghurt-dipp basert på økologisk yoghurt fra Rørosmeieriet og mine egne urter dyrket i urteskapet mitt.

 

En tallerken inneholder:
2 stk blad av hjertesalat
Eggerøre av 2 egg med rødløk
4-5 små buketter blomkål
½ eple i skiver
2 skiver cantaloupemelon
8 skiver elgpølse
5 skiver reinsdyrpølse
40 g Myrull geitost
40 g lagret Jarlsberg
½ dl yoghurt
2 ss finhakkede urter

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.