med

brokkoli, cashewnøtter,

og squash!

Enkel og smakfull vegetarrett

rik på næringsstoffer!

 

 

Cashewnøtter inneholder sunne, gode fettsyrer,

proteiner, vitaminer og mineraler, og er i tillegg veldig gode,

så her er det bare å være generøs!

 

Til 2 porsjoner
1 brokkoli
1 purreløk
1 liten rødløk
4 fedd hvitløk
1 rød chili
½ squash
1 gulrot
200 g rå, usaltede cashewnøtter
2 ss kaldpresset olje, kokos, raps eller riskli
Saften av 1 lime
4 ss soyasaus
1 ts revet frisk ingefær
Eventuelt litt honning
Friske urter, gjerne koriander

Skjær brokkoli i buketter, purre i biter, finhakk hvitløk og chili og skjær rødløk i tynne skiver
Squashen skjæres i terninger, ca. 2 cm og gulroten i skiver.
Varm oljen i en wok eller stor panne, rist nøttene først til de begynner å ta farge.
Ha i hvitløk, chili og løk og rør godt.
Tilsett resten av grønnsakene og rør godt underveid mens alt blir varmt.
Bland limesaft, soyasaus, ingefær og honning og hell blandingen over woken.
Server med friske urter og eventuelt brun ris til.

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.