Frisk, grønn og full av

det som gjør godt!

Fennikel, stangselleri, agurk,

ananas, ingefær og dill!

 
Fennikel har, som andre planter med en lakrisaktig smak, en fordelaktig effekt på fordøyelsen vår.
I tillegg til den gode smaken, demper den gassdannelse og sørger for utskillelse av enzymer som hjelper på nedbrytning av næringsstoffer. Ananas inneholder bromalin, som hjelper på nedbrytning av fett og forhindrer betennelsestilstander i kroppen. Ingefær har en lang rekke gode egenskaper, og forhindrer i tillegg kvalme. Dill er kjent som urten som mildner kolikk hos spedbarn.

Så i tider med inntak av mye kraftig mat, er det bare å hive innpå av denne juicen!
Til ca. en liter juice:
2-3 stk frisk fennikel
1 agurk
4 stilker stangselleri
1 sitron
1 ananas
2 biter a 4 cm frisk ingefær
Frisk dill eller andre urter du liker

Bruk helst økologiske grønnsaker og frukt.
Skrell sitron og ingefær, skjær alt i biter og ha i juicepresse.

Oppbevares i kjøleskap.

Næringsinnhold:
100 g gir
Kcal 42
Protein 0,6 g
Fett 0,1 g
Karbohydrater 9 g

Kontakt meg
close slider

Heisann.

Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
eller fyll ut og send skjemaet under.