med urter, havre

og chiafrø

Perfekt til ostebordet

eller som snacks

 

Disse kjeksene er enkle å lage, holdbare og smaker utrolig godt.

 

Til 40 kjeks:
3 dl sesamfrø med skall
2 dl økologisk/glutenfri havregryn
1 ss Fiberhusk
2 dl sesammel
2 ss Chiafrø bløtlagt i 2 dl vann
1 ts tørket timian
1 ts tørket oregano
2 ts urtesalt/mineralsalt
5 dl vann

 

Sett stekeovnen på 160 grader varmluft
Bland alt det tørre og rør inn vann og bløtlagte Chiafrø.
Fordel røra utover 2 stekeplater med bakepapir, jevn det tynt utover med en slikkepott.
Rut opp 20 ruter på hver plate med en kniv eller pizzahjul.
Stek i 50 minutter, snu hele «leiva» så undersiden kommer opp på hver plate og stek videre i 40 minutter.

Avkjøl og oppbevar på tett boks.

Næringsinnhold:
100 g gir
Kcal 206
Protein 6,3 g
Fett 15,9 g
Karbohydrater 7,1 g
Kostfiber 4,7 g
Kalsium 186 mg
Jern 3,8 mg
Magnesium 110 mg

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.