med mye smak!

Avokado, granateple,

kidneybønner, tomat, mais,

paprika og friske spirer,- med en

dressing av sitron, olivenolje og en dæsj chili.

 

Avokado og bønner gir protein, fettsyrer og fylde til salaten.

Granateple bidrar med sødme og masse vitaminer!

Til 2 porsjoner:

2 avokado

1 granateple

1-2 modne økologiske tomater

1 boks Go Green kidneybønner

½ boks Go Green mais

½ rødløk

Friske spirer

Bladgrønt (babyspinat,ruccola e.l.)

½ paprika (rød, grønn eller gul)

Litt frisk chilisaus, tabasco eller litt hakket chili

1 sitron

God olivenolje

 

Skjær tomaten i terninger og ha i en bolle. Finhakk rødløk, paprika og friske spirer og ha det i sammen med tomatene. Tøm av vannet av kidneybønnene og maisen og skyll i et dørslag. Del granateplet i to, klem hver halvpart over en tallerken og kakk med baksiden av en kniv på skallet, slik at stenene faller ut. Ha alt i bollen. Hell over saften av sitron, et par spiseskjeer olivenolje og litt chili. Bland godt.

Skjær avokadoen i skiver, ha over litt sitronsaft og legg på tallerkener sammen med bladgrønt.

Fordel blandingen over avokadoen og nyt!

 

Denne salaten smaker utmerket som tilbehør til mye annet.

 

 

 

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.