med mye smak!
Avokado, granateple,
kidneybønner, tomat, mais,
paprika og friske spirer,- med en
dressing av sitron, olivenolje og en dæsj chili.
Avokado og bønner gir protein, fettsyrer og fylde til salaten.
Granateple bidrar med sødme og masse vitaminer!
Til 2 porsjoner:
2 avokado
1 granateple
1-2 modne økologiske tomater
1 boks Go Green kidneybønner
½ boks Go Green mais
½ rødløk
Friske spirer
Bladgrønt (babyspinat,ruccola e.l.)
½ paprika (rød, grønn eller gul)
Litt frisk chilisaus, tabasco eller litt hakket chili
1 sitron
God olivenolje
Skjær tomaten i terninger og ha i en bolle. Finhakk rødløk, paprika og friske spirer og ha det i sammen med tomatene. Tøm av vannet av kidneybønnene og maisen og skyll i et dørslag. Del granateplet i to, klem hver halvpart over en tallerken og kakk med baksiden av en kniv på skallet, slik at stenene faller ut. Ha alt i bollen. Hell over saften av sitron, et par spiseskjeer olivenolje og litt chili. Bland godt.
Skjær avokadoen i skiver, ha over litt sitronsaft og legg på tallerkener sammen med bladgrønt.
Fordel blandingen over avokadoen og nyt!
Denne salaten smaker utmerket som tilbehør til mye annet.