Kjempegodt lavkarbo-alternativ til taco!

Proteiner, vitamin B og E!


4 kyllingfileter
1 dl rapsolje
4 fedd hvitløk
1 rød og 1 grønn chili
1 ts spisskummen
1 ts malt paprika
100 gram revet ost
1 boks hermetiske tomater, hakkede
4 avokado
1 lime
salatblader

Sett stekeovnen på 200 grader.
Finhakk hvitløk og chili og ha det i oljen sammen med spisskummen og paprika.
Vend de renskårne kyllingfiletene i blandingen, sørg for at alle deler av kyllingen er dekket.
L a gjerne kyllingen ligge i marinaden noen minutter, eller natten over.
Stek kyllingfiletene hurtig på hver side, legg så over i et ildfast fat, hell over tomat og strø på ost.
Stek kyllingen i ovnen i 30 min.
Mos 2 av avokadoene med saften av limen, hakk de andre 2 i store biter og rør inn.
Server kyllingen med salat og avokadomos, og gjerne litt rømme.

Næringsinnhold:

100 g gir 181,4 Kcal
Protein  10,1 g
Fett  15 g
Karbohydrat  1,2 g
Vitamin E, a-TE  2,3
Niacin, NE  6,7
Vitamin B6  0,4 mg

Kontakt meg
close slider

Heisann.

Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
eller fyll ut og send skjemaet under.