Kremet laksegryte

Saftig, spicy og hurtiglagd!

Lite karbo – mye vitamin D!

500 g laksefilet
1 rød chili
1 stor løk
2 fedd hvitløk
1 bit ingefær
1 ts grønn karripaste
2 ss smør eller cocosa (eller rapsolje)
6 store sjampinjonger
1 boks kokosmelk
1 boks hermetisk tomat, hakkede
1 stor gulrot
4 stilker stangselleri
koriander

Skjær laksen i terninger.
Hakk løk, hvitløk, chili, riv ingefær, skjær sopp i skiver og fres alt i smør på middels varme i en kjele.
Ha i tomat og nesten all kokosmelken. La småkoke i 5 min uten lokk.
Skjær selleri og gulrot i strimler og ha det i gryta.
Legg laksebitene pent på toppen, kvern litt pepper og evt litt salt over, legg på lokk og la trekke på svak varme
i 5-10 min.
Hakk koriander og ha over, server.

Næringsinnhold:

100 g gir 134 Kcal
Protein  7,1 g
Fett  10,8 g
Karbohydrat  1,8 g
Jern 1,1 mg
Vitamin D  2,5ug

Kontakt meg
close slider

Heisann.

Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
eller fyll ut og send skjemaet under.