Spicy og kjempegod lavkarbo grillmat!
Proteiner,mineraler og vitamin B!
300 gram kyllingfilet
2 ss Crema de balsamico
1 dl peanøttsmør (grovt, helst økologisk)
2 dl kokosmelk
1 hel rød chili (eller 1 ts sterk chilisaus)
1 ss søt chilisaus (kan sløyfes)
Hjertesalat
Sukkererter
Skjær kyllingfiletene i strimler, skjær av det som er rødt og slintrete. Mariner i crema de balsamico i min 30 minutter.
Alternativt kan du lage marinade av 1 ss Worcestershiresaus og 1 ss soyasaus.
Rør sammen peanøttsaus og kokosmelk, hakk chilien fint og rør denne i. Varm på svak varme, skal ikke koke.
Ha de marinerte kyllingstrimlene på spyd og grill på sterk varme i ca 5 min.
Server med hjertesalat og sukkerterter.
Næringsinnhold:
100 g gir 170 Kcal
Protein 11,6 g
Fett 12,1 g
Karbohydrat 3,1 g
Magnesium 49 mg
Niacin, NE 8,5