Saftig, sunn og helt uten mel!

Lite karbohydrater – mye betakaroten og E!

5 eggehviter
2 egg
250 g mandler
200 g mørk sjokolade, minimum 70% kakao
100 g Sukrin
1 ts bakepulver
1 ts kanel
1 ts kardemomme
1 ts ingefær
50 g Gojibær
100 g valnøtter
100 g kaldpresset kokosfett
100 g smør

Mal mandler og sjokolade fint i en foodprocessor, tilsett krydder og bakepulver.
Stivpisk eggehvitene, pisk eggene for seg.
Smelt fettet på svak varme, hakke valnøttene grovt.
Bland alt sammen og hell i en liten langpanne eller en rund form 25 cm i diameter.
Stek på nederste rille på 180 grader i 30-35 minutter

Lag gjerne glasur av 100 g mørk sjokolade, 50 g kokosfett og 50 g sukrin melis

Kaken kan bli litt ryen først, men setter seg etterhvert og er svært holdbar.

Næringsinnhold:
100 g gir 449 Kcal
Protein  11,5 g
Fett  39,6 g
Karbohydrat  11,7 g
Kostfiber  4,2 g
Jern  1,6 mg
Sink  1,2 mg
Betakaroten  316 ug
Vitamin E, a-TE  6,0

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.