– frisk og kald tomatsuppe!

Nydelig i sommervarmen!

Lettvint og proppfull av antioksidanter!

1 boks hermetiske tomater
4 flådde tomater uten frø (helst plommetomater)
1 liten hakket løk
2 fedd hvitløk, hakket
1/2 agurk, hakket
1/2 gul paprika, hakket
1/2 rød paprika
1 rød chili, hakket
1 dl ekstra jomfru olivenolje
1/2 dl hvitvinseddik
1 ss sitronsaft
1/2 ts urtesalt

Kjør alt i en blender eller foodprocessor til fin konsisten, ha i en dl vann om den blir for tykk.
Sett i kjøleskap minst en time før servering.

Næringsinnhold:
100 g gir 99,5 Kcal
Protein  0,9 g
Fett  9,5 g
Karbohydrat  2,3 g
Vitamin E, a-TE  2,3
Vitamin C  26 mg

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.