-fargerik fransk klassiker!

Smakfull, mettende og vitaminrik !

Perfekt lavkarbo sommermat!

2 hardkokte egg
120 g tunfisk i vann
8 stk ansjos, gjerne gaffelbiter i sherrymarinade
15 stk gode, sorte oliven
1/4 løk i skiver
1 stor, godt moden tomat, gjerne plommetomat
100 g blandet salat, f.eks lollo, frisè og ruccola
2 ss ekstra jomfru olivenolje
1 ss vineddik

Skyll og tørk  salaten og godt og fordel den i bunnen av en bolle/serveringsfat.
Legg på løken i skiver og fordel tunfisken og egg i båter over.
Legg ansjosen over det igjen, og så tomat i båter og oliven + olivenolje & eddik til slutt.
Du kan også presse litt hvitløk og blande i oljen før du heller den over.

Næringsinnhold:
100 g gir 152 Kcal
Protein  9,6 g
Fett  12 g
Karbohydrat  1,3 g
Vitamin A, RAE  73
Vitamin D  1,6 ug
Vitamin E, a-TE  2,3

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.