Lettlaget og sunn snaddermat!
Proteiner og Vitamin A, B og C!
4 kyllingbryst, totalt ca 500 gram
1 boks Creme Fraiche
1 pk Gorgonzola el Norzola, 150 g
2 ss smør
1 purreløk
1 blomkål
1/2 brokkoli
1,5 dl valnøtter
Skjær kyllingen i strimler, brunes i smør. (ha gjerne på litt grovmalt pepper)
Ha creme fraiche og ost i en kasserolle og varm opp på svak varme under omrøring.
Skjær blomkål og brokkoli i buketter, ha de i en kasserolle, hell kokende vann over,
kok såvidt opp, hell så av vannet.
Hakk purreløk og valnøtter.
Rør ostesausen inn i kyllingen, ha hakket purre og valnøtter over, server med blomkål og brokkoli.
Næringsinnhold:
100 g gir 175,7 Kcal
Protein 10,2 g
Fett 14,4 g
Karbohydrat 1,3 g
Kostfiber 1,1 g
Kalsium 465 mg
Vitamin A, RAE 153
Niacin, NE 6,2
Folat 34 ug
Vitamin C 23 mg