– med kanel og chili!

Server med mynte-yoghurt og gresk salat!

Full av gode proteiner, jern og sink!

400 gram kjøttdeig av lam
1 løk
4 fedd hvitløk
1 rød chili
1-2 ts kanel
1 ts oregano
1 egg
1 ts urtesalt

Sett stekeovnen på 250 grader, gjerne med grillfunksjon.
Finhakk løk, hvitløk og chili og bland alle ingrediensene godt.
Kan også kjøres i en foodprocessor.
Sett små boller på stekeplate med skje og stek i ovnen til de såvidt har fått brunfarve.
Server med mynte-yoghurt:
Hakk mynteblader fint og bland i gresk/tyrkisk yoghurt. (ev.lettrømme)

Næringsinnhold kjøttboller:
100 g gir 163 Kcal
Protein  15,1 g
Fett  10,7 g
Karbohydrater  2,1 g
Jern 1,4 mg
Sink  2,9 mg
Niacin, NE  6,8

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.