og frisk balsamicodressing!

Smakfull vitaminbombe! 

Som lunsj, forrett eller kveldskos!

 

150 g blandet salat
100 g chevre eller fetaost, her brukt chevre fra Haukeli
100 g blåmuggost, her brukt Fjellblå økologisk ost
2 stk store tørkede fiken
1 granateple
2 stilker stangselleri
½ agurk
1 dl solsikkekjerner (evt. Gresskarkjerner eller valnøtter)
Saften av ½ appelsin
3 ss crema de balsamico
1 ss Sukrin
2 ss olivenolje

Skyll salaten godt og legg den i en skål
Temperer osten, varm gjerne noen skiver under grillen et par minutter
Skjær agurk og stangselleri i skiver og legg på salaten.
Fordel osten i skiver over.
Ta ut frøene av granateple, vær forsiktig, fargen er kraftig og setter seg fast på klær.
Skjær fiknene i skiver og fordel granateple, fiken og kjerner/nøtter over salaten.
Bland appelsinjuice, balsamico og sukrin med olivenolje og hell over.

Næringsinnhold:
100 g gir 199 Kcal
Protein  7,3 g
Fett  15,6 g
Karbohydrat  6 g
Kostfiber  3,7 g
Kalsium  161 mg
Kalium  293 mg
Magnesium  49 mg
Sink 1,1 mg
Vitamin A, RAE  111
Vitamin E, a-TE  3,6
Folat 36 ug
Vitamin C   9,5 mg

Kontakt meg
close slider

    Heisann.

    Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
    eller fyll ut og send skjemaet under.