– med linfrø,

mandler og kardemomme!

Nydelig med rømme og bær

– eller med ost & skinke!

Proteiner, kalsium, vitamin A og E!
2,5 dl kefir
2 dl rømme
3 egg
1 dl linfrø
2 dl mandler
1 dl kokosmasse (kan sløyfes)
1 ts natron
1 ts kardemomme
1 ts gurkemeie
3 gulrøtter, finrevet

Ha kefir, rømme, egg og linfrø i en blender/kjøkkenmaskin.
Kjør på full hastighet til frøene er knust. Ha i mandlene og kjør til de er knust.
Ha alt i en bakebolle, rør inn natron, krydder, kokos og revne gulrøtter.
La svelle i minst 20 min.
Stek i tørr panne på middels svak varme. Bruk en litt stor spiseskje og sett 4-5 lapper om gangen i pannen.
Om rører er tjukk så trykker du ned lappene litt, så de blir maks 1/2 cm tykke.
Når undersiden er stekt og det danner seg små hull på oversiden, snur du lappene.
Avkjøl på rist. Kan godt fryses.

Oppskriften gir ca 20 lapper                                                           

Næringsinnhold:
100 g gir Kcal 221
Protein  7,5 g
Fett  18,8 g
Karbohydrater 3,6 g
Kostfiber  3,6 g
Kalsium  93,5 mg
Vitamin A, RAE  220
Vitamin E, a-TE  3,9

Kontakt meg
close slider

Heisann.

Kontakt meg på svanhild@gripdagen.no
eller fyll ut og send skjemaet under.